Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Téged miért nem szeretnek?
  2015-11-12 22:27:00, csütörtök
 
  Közösségi szótárszerkesztés

A, Á

Agresszív

Ki vagy borulva, így nem lehet. Mindent izomból, állandóan beszólni és veszekedni. Nem mindegy neked, mit csinál a másik? Köss békét a világgal, hidd el, dühösen és erőszakosan semmit sem fogsz elérni. Egyébként nem akart bántani, amikor megkérdezte, miért szakítottatok, jót akar neked, aggódik, nem értem, miért kellett olyan rondán reagálnod. És miért mész bele végeláthatatlan kommentelésben a facebookon? Főleg egy nyilvános oldalon...

Ne nézz híradót, és ne foglalkozz másokkal, ne idegesítsd fel magad! És ne mondd, hogy nem vagy ideges, mert az vagy. Mindenkit eltaszítasz magadtól, az ilyen kötekedős embereket nem szeretik.

Alkalmazkodásra képtelen

Ez a szabály, ezt kell szeretni.

De te nem tudsz alkalmazkodni, neked senki és semmi nem jó, nehéz eset vagy, olyan öreglányos lettél mostanában.

Nincs barátnőd? Hát, fatökű vagy? Nem lenne jó egy csinos nő, akivel lehetne közös jövőt tervezni? Ja, hogy neked senki se mondja meg, hogy hova tedd a zoknidat?

Te meg miért akarsz elválni? Nem bírod már ki? Egy kicsit tűrni kell, mással sem tudnál jobban kijönni, ez rólad szól, arról, hogy mindig alakultok, formáljátok egymást, együtt oldjátok meg a problémákat. A házasság, az örök alkalmazkodás, az a lényege, hogyan tudunk megújulni a másik tükrében, kompromisszumokat kötünk, és igen, néha méltatlanokat is.

Zsuzsi nénnye születésnapján meg összejön végre a nagycsalád, egy estét kibírsz. Nem igaz, hogy nem vagy képes eljönni!

És jó, ha tudod: egyedül fogsz meg-dög-le-ni!

Antiszociális

El kellene járnod társaságba, ki kellene mozdulnod, új embereket megismerni. Iratkozz be egy salsa klubba, menj el túrázni azzal a kalandszervező irodával, oda mindenki egyedül megy, szerezhetnél barátokat!

De te nem csinálod ezt, téged nem lehet ilyesmire rávenni. Te szeretsz egyedül is lenni, olvasni, írni, gondolkodni, nézni a jégvirágokat az ablakon.

Mindig csak otthon ültök, elmehetnénk együtt nyaralni görögbe.

És a karácsonyi céges bulival mi a bajod? Ingyen lehet enni, összejön a csapat, megismerheted a munkatársaidat egy másik oldalukról. Nem érdekel a másik oldaluk?

Állandóan otthon ülsz, pedig tele van a város jobbnál jobb programokkal. Ne ülj otthon, hanem járj társaságba!

Nem, olyan nincs, hogy belefáradtál, és nem vagy kíváncsi az emberekre. Az emberek nem hülyék. Te vagy mizantróp!

B

Bolond

Mindig hülyeségeket beszélsz, kifordítva látod a világot. Harsány vagy, zajongsz; míg a többiek egymás kezét megfogva, egy férfi egy nő, táncolnak, addig te egyedül állsz fel a legbetegebb zenére egy olyan bárban, ahol senki nem táncol... Ami a szíveden, az a szádon - na, ez nem vezet sehova. És mindenkinek vannak cikis dolgai, amiről nem beszél, úgy sem értik mások, és totál hülyének néznek, szóval erről inkább ne szólj nekik.

D

Deviáns

Hát, hogy nézel ki? Hogy öltözhet így egy felnőtt ember? Több színt már nem tudtál magadra szedni? Pirosat rózsaszínnel, kockásat csíkossal, férfiként cikláment, a fejedre tiarát, a hajadra zöldet, anyaként az egész karodat betakaró tetkót?

Titkolod a szubkultúrát, amihez tartozol? Hát, jól is teszed, mert szexuális tartalmú képregényeket olvasni, sámánbuliba járni, fantasy történtekben mágust játszani a neten, ismeretlen egyház tagjának lenni, olyan zenét szeretni, aminek rajongói sátánistának néznek ki, na, ez, ez mind nagyon beteg, de ezt te is tudod.

F

Feminista

Te is szoktál félmeztelenül rohangálni az utcán, mint azok a femenes csajok, vagy kik?

Hogy nem vagy tagja semmilyen szervezetnek?

Nem voltál még feminista megmozduláson?

Na, persze, majd elhiszem, hogy nem bomlasztod belülről a rendszert, és csak annyit állítasz, hogy a férfiakat és a nőket egyenlő jogok illetik meg.

Te szétvered a családot, miattad fogy a magyar, miattad roskadnak magukba a férfiak, miattad anyátlanodik el az egész világ. Rendetlen vagy, neked büdös a házimunka. Nem tudod, hol a helyed. A konyhában, ha még nem mondták volna. Neked nem jött össze, és azt akarod, hogy másnak se legyen jó. Férfigyűlölő vagy meg frigid. Biztosan szarul nézel ki és nem kellesz senkinek. Ráadásul szőrös a lábad - gondolom.

Atyaég és ráadásul nem is nő vagy? Oké, elhiszem, hogy férfiként feministának érzed magad, de ezt ne propagáld, mert ez überciki. Vagy meleg vagy? Mert akkor végülis érthető.

GY

Gyermektelen

Önző vagy, ez a baj, mindig mindent csak magadnak akarsz. Nem akarsz lemondani az örömökről, a karriered a legfontosabb, és alkalmazkodásra képtelen vagy. Szórakozni akarsz, jönni-menni a világban, hiányzik belőled az anyai ösztön. És még az alakodat is félted. Igen, a melled sem lesz utána a régi, de ez ezzel jár.

Te meg nem akarsz a nyakadba venni egy családot, csak a buli, a haverok, nem vagy igazi férfi. Egy igazi férfi a családjáért él, mer felelősséget vállalni, és reggeltől estig dolgozik. Hidd el, én sem akartam gyereket, de most már látom, hogy ez az élet rendje. Egy fiú, aki továbbviszi a nevedet!

De most tényleg nincs egy nő, akit megbaszhatnál? Hogy ez neked kevés? Többet akarsz? Nézzen ki jól, legyen jó fej, a többi úgyis kialakul, hidd el, ennyi az egész.

K

Karrierista

Neked a munka a legfontosabb. Önmegvalósítás, ugyan már. Melyik férfi akar egy olyan nővel együtt lenni, aki többet keres, mint ő? A férfiak nem szeretik az okos nőket! A nők egyébként is sokkal rosszabb vezetők. És tudod, lehet, most jó neked, de a végén majd ott leszel öregen, betegen, és nem lesz senkid. A pénz nem boldogít, felesleges annyit dolgozni érte.

Ne akarj vezető lenni! Mindenki utálni fog. Hiányzik ez neked?

Kritikus

Neked semmi sem jó. Már megint be kellett szólnod. Nem tök mindegy neked, ki az államtitkár vagy a színházigazgató? A tanárokkal meg ki kell jönni, mert a gyereknek ártasz vele, ha beszólsz nekik a szülőin. Dolgozni kell, csinálni, ami megadatott, úgy sem rajtad múlik, te egy kis porszem vagy, mit számít a véleményed? Online petíciókat aláírni, tiltakozó levelet írni, ugyan már, azt hiszed, elolvassa valaki?

A munkahelyeden meg ne kritizáld a rendszert, az ilyeneket nem szeretik. A fizetésedet így is, úgy is megkapod, akkor meg?

Azzal tiltakozol, hogy elhagytad az országot? Akkor mosogassál Angliában, ha az jó neked.

L

Liberális

Mindent ráhagysz a gyerekre, támogatod az otthonszülést, állandóan ezt az egyenlőség szót szajkózod! Hát, nem, nem vagyunk egyenlők. Tudod, nekem sincs bajom a kisebbségekkel, de azért a melegek csinálják otthon, ne kelljen már a villamoson néznem őket. Azért vannak emberi normák, és ezeket be kell tartani. Hova vezetne, ha mindenki azt csinálná, amit akar?

Oké, tudom, hogy te mindig ilyen könnyűvérű és lázadó voltál, soha sem tudtál fegyelmezetten viselkedni, de azért vannak határok.

Meg ezek az amnesztis izék a faladon állandóan...

P

Pesszimista

Hát, tudod, mosolyogj a világra, és az visszamosolyog rád. Ha nem hiszel, akkor nem is lesz jó semmi. Be-von-zod! Koncentrálj a jóra! A világ egy jó hely, csak hinned kell benne!

Sz

Szaranya

Nem a gyerek az első? Minden szülő a gyerekéért ér, ő a legfontosabb. Fáradt vagy? Rossz felkelni éjszaka? Szülés utáni depresszió? Olykor elszakad a cérna, és nincs türelmed?

Néha jó őket lepasszolni. Az iskolai ünnepélyeken te vagy a saridon-reklám, legyen már csend. Azt mondod nem néznek tévét, mert helyette fejlesztőjátékoztok, közben meg shreket néznek a laptopon, amíg te a körmödet lakkozod vagy kommentelsz.

Akkor minek szültél?

Sznob

Na, te is elfelejtetted, honnan jöttél. Ennyit költeni egy ruhára! A kínai sem rosszabb, hidd el nekem, ez az egész márkabuziság csak egy nagy önámítás. Az alsó polcon lévő bor semmivel sem rosszabb, mint az a badacsonyi pincészetes. Tögmag olaj? Háromezer-kétszázért? Külföldi sonka? Margarin helyett vaj? Termelői?

Azért ez egy elég költséges hobbi, inkább lakásra kellene gyűjtened. Elhiszem, hogy te megengedheted magadnak, de a munkatársaid előtt ne emlegesd, meg Kati néniéknek se meséld el, tudod, ők most elég rosszul állnak.

Szóval csináld, de csak szép csendben, erről nem illik mesélni.

(Mi van még? Melyik betű hiányzik a szótárból?)
forrás:tollampapirom
 
 
0 komment , kategória:  Család  
Címkék: alkalmazkodásra, színházigazgató, végeláthatatlan, fegyelmezetten, születésnapján, önmegvalósítás, kalandszervező, visszamosolyog, kommentelésben, munkatársaidat, kisebbségekkel, megbaszhatnál, elfelejtetted, félmeztelenül, megmozduláson, otthonszülést, képregényeket, szakítottatok, méltatlanokat, megengedheted, alkalmazkodni, megismerheted, antiszociális, alkalmazkodás, munkahelyeden, tollampapirom, férfigyűlölő, belefáradtál, legfontosabb, szerezhetnél, történtekben, gyermektelen, programokkal, hülyeségeket, feministának, rózsaszínnel, nyilvános oldalon…, ilyen kötekedős, kicsit tűrni, örök alkalmazkodás, másik tükrében, estét kibírsz, salsa klubba, kalandszervező irodával, karácsonyi céges, másik oldalukról, másik oldaluk, város jobbnál, többiek egymás, legbetegebb zenére, olyan bárban, felnőtt ember,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Boldog születésnapot a ma ünne...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png kislány  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Fekete-erdő desszert  A Megváltó szolgálatában  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png férfi  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Fekete István - Akác  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét  A másik dolog,  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Mi lenne ha  Png lepke  Fekete István - Akác  Akarat  Éretlen vers  Nem méltó hozzád  Fekete-erdő desszert  Rátalálsz  Png csokor  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  képre írva  Akarat  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Fekete-erdő desszert  Nem tudhatod  A boldog családok mind hasonló...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Elköszönt  Neked tudnod kell  George Byron - Ahogy itt jár -...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam Krisztinától  Ne kapaszkodj magasabbra,  Jónás Tamás – Végtelen b...  Tanuld meg ezt a versemet  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Egy hatékony szolga  Ne kapaszkodj magasabbra,  Próbálj meg ...  Bertolt Brecht -től idézet  Németh László tollából  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Örülök, hogy látlak!  Reggel van  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Nem méltó hozzád  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  Szép álmokat!  Julian Brass gondolata  Egy bizonyos határt  Makszim Gorkij gondolata  Reggel van  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág... 
Bejegyzés Címkék
nyilvános oldalon&#8230, ilyen kötekedős, kicsit tűrni, örök alkalmazkodás, másik tükrében, estét kibírsz, salsa klubba, kalandszervező irodával, karácsonyi céges, másik oldalukról, másik oldaluk, város jobbnál, többiek egymás, legbetegebb zenére, olyan bárban, felnőtt ember, fejedre tiarát, hajadra zöldet, egész karodat, femenes csajok, nőket egyenlő, egész világ, lábad &#8211, anyai ösztön, nyakadba venni, igazi férfi, élet rendje, többi úgyis, olyan nővel, okos nőket, végén majd, államtitkár vagy, gyereknek ártasz, egyenlőség szót, melegek csinálják, villamoson néznem, amnesztis izék, faladon állandóan&#8230, iskolai ünnepélyeken, körmödet lakkozod, egész márkabuziság, nagy önámítás, alsó polcon, elég költséges, munkatársaid előtt, alkalmazkodásra, színházigazgató, végeláthatatlan, fegyelmezetten, születésnapján, önmegvalósítás, kalandszervező, visszamosolyog, kommentelésben, munkatársaidat, kisebbségekkel, megbaszhatnál, elfelejtetted, félmeztelenül, megmozduláson, otthonszülést, képregényeket, szakítottatok, méltatlanokat, megengedheted, alkalmazkodni, megismerheted, antiszociális, alkalmazkodás, munkahelyeden, tollampapirom, férfigyűlölő, belefáradtál, legfontosabb, szerezhetnél, történtekben, gyermektelen, programokkal, hülyeségeket, feministának, rózsaszínnel, sátánistának, szubkultúrát, szervezetnek, munkatársaid, márkabuziság, jégvirágokat, anyátlanodik, ünnepélyeken, felelősséget, továbbviszi, kommentelsz, eltaszítasz, mindenkinek, lepasszolni, államtitkár, sámánbuliba, pesszimista, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 42 db bejegyzés
Összes: 8747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1646
  • e Hét: 10291
  • e Hónap: 16663
  • e Év: 67454
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.